Na Buty, Hrůzu, Kreyson či Visací zámek zve Kovadlina Czech Fest. Již dnes!

Na Buty, Hrůzu, Kreyson či Visací zámek zve Kovadlina Czech Fest. Již dnes!
ilustrační foto plakát kovadlinaczechfest.cz

 

V Korunní pevnůstce v Olomouci se ve čtvrtek startuje festival KOVADLINA CZECH FEST, který slibuje spoustu dobré muziky, zaměřené především na rock, punk a metal. Představí se například kapely jako Kreyson, Visací zámek,  Buty, těšit se můžete na Michala Hrůzu.

Třídenní open air festival odstartuje čtvrtečním polednem a potrvá až do sobotní noci. Hudební akce bude probíhat v areálu Korunní Pevnůstky a představí se na ní celkem dvacet osm kapel. Během tří dnů se tak diváci mohou těšit na známé české kapely z oblasti punku, metalu i rocku. Zahrají zde legendy jako Visací zámek, Buty nebo Michal Hrůza, ale představí se i skupiny jako Insania, Traktor, nebo punkoví Plexis, řadu účinkujících doplní i Zatrest a Notion Deep, kteří pocházejí z Olomouce.

Připraven je bohatý doprovodný program, návštěvníci si mohou zasoutěžit třeba v přetahování lana či v pití piva na čas, probíhat bude i soutěž v páce. Promítat bude letní kino, ceny bude nabízet tombola. Na festivalu si zájemci mohou vyzkoušet dočasné tetování Airbrush tatoo.

Fanoušci, kteří nepocházejí z okolí, jistě ocení možnost stanování přímo naproti areálu Korunní pevnůstky v prostoru Minigolfu Olomouc. Stanovat se bude na travnaté ploše a cena za stan na celé tři dny činí 300 korun. Vstupenky lze do 22. července zakoupit za 550 korun a zájemci si je mohou objednat v prodejní síti Ticketportal, přímo na místě bude k dispozici jednodenní vstupné za 290 korun a na celý festival za 650 korun.Celý třídenní program najdete  na http://www.kovadlinaczechfest.cz/cz/program. (ber)

Poslat nový komentář