Kdo vyhrál lístky na plumlovskou víkendovou akci?

Kdo vyhrál lístky na plumlovskou víkendovou akci?
ilustrační foto plakát

 

Child at Heart ll je druhý ročník multižánrového benefičního festivalu, který se koná 22.8.2015 od 10 hodin na zámku Plumlov. Cílem projektu je získání finančních prostředků na podporu olomouckého Fondu Ohrožených Dětí, který se nachází v těžké finanční situaci a rovněž zvýšení povědomí o této problematice.

Akce se zúčastní kapely různých žánrů jako Sonic Halo, Misted Mind, Miserable Ones, Marek Soldán, Marek Relich, Gambini, Jednou Týdně, Aoikigahara, Jirka Drtil a další.. V zámeckém sklepení přijedou zahrát DJ LukedB a Digital Drop project / videoprojekce z Londýna, a zahrají také DJs z prostějovského nezávislého prostoru ECHO. “Letos pozvání na festival přijala i skupina bavičů Klaun Family a variace prodejců s netradičním zbožím i občerstvením, k dostání budou například ekologická trička firmy Blondes & Diamonds za zvýhodněné ceny a trička s logem festivalu, pestrobarevné diáře a doplňky designovéfirmy Hearty Art-poprvé v České republice, malování na obličej, foto koutek a variace workshopů - malování skla, keramiky, street art´pod vedením umělce a skatera Davida Grygárka,“ vypočítala jedna z organizátorek Gabriela Ottová.

S Prostějovskými novinkami jste soutěžili o vstupenky zdarma? A kdo se počítá mezi šťastlivce, kteří si s sebou vezmou parnera a půjdou zadarmo? Lucie Poslušná, Jaroslava Janků, Jitka Vybíralová Gajdošíková, Romana Zehnalová a Míla Hovorková. Gratulujeme!

Poslat nový komentář