Proměny dnes koncertují v rámci Prostějovského kulturního léta!

Proměny dnes koncertují v rámci Prostějovského kulturního léta!
ilustrační foto plakát

V úterý 19. 6. 2018 bude sál v Kulturním klubu Duha od 18 hodin opět patřit prostějovskému pěveckému sboru Proměny. Ten zde společně se svými hosty jako již tradičně odstartuje letní prázdniny výběrem toho nejlepšího z folk - rockové hudby. 

"Koncert jsme se rozhodly uspořádat tradičně v druhé polovině června, kdy jsou lidé už naladění na atmosféru hudebních festivalů. Opět přizveme šestičlennou kapelu, zpívat s námi bude Patrik Zatloukal," říká sbormistryně Proměn Lenka Dohnalová.

Posluchači se tedy mohou těšit na výběr toho nejlepšího od legendární kapely Queen, muzikálové melodie či jedinečného Čechomoru s živelnými houslemi a dynamickou bicí složkou, které zajistí speciálně složená folk rocková kapela. "Každý náš koncert je pro nás především muzikantským zážitkem, vždy s námi hrají opravdoví profesionálové, což i pěvecký výkon sboru posouvá dopředu," dodává Dohnalová.

A co čeká Proměny dál? Ve stejném týdnu vystoupí ještě v Litomyšli, kde budou spolupracovat na provedení oratoria Evangelium podle houslí skladatele Pavla Helebranda. Dubnová představení v Ostravě byla beznadějně vyprodaná. Hlavní roli ztvární opět Jiří Pavlica v doprovodu Hradišťanu. Na podzim - po letní přestávce - se pak mohou posluchači těšit na akustický koncert Proměn na domácí půdě. (red)

Poslat nový komentář