Opilci na silnici. Jeden na kole, druhý na D46

Opilci na silnici. Jeden na kole, druhý na D46
ilustrační foto

Hned dva opilce na silnici řešili prostějovští policisté. První byl cyklista, který ležel na komunikaci v Olšanech, dalším chodec, který se vydal na cestu po D46.

Krátce před čtvrtou hodinou odpolední volala na linku 158 záchranná služba, že se nachází v obci Olšany u Prostějova, kde ošetřovali pacienta a narazili na cyklistu pod vlivem alkoholu, který upadl, ale nic se mu nestalo. V případě, že bude pokračovat v jízdě, může ho něco srazit. Osádka RZS uvedla, že počkají na místě, než přijede hlídka. Na místě policisté zjistili, že se jedná o místního občana, kterého si žena odvedla domů.

"V nočních hodinách po 23 hodině bylo přijato na tísňové lince, že se na dálnici D46 ve směru z Prostějova na Vyškov nachází opilý muž, který byl navíc oblečený v tmavé barvě. Policisté ihned vyrazili na místo, kde by se měl muž dle oznamovatele nacházet. Hlídka muže nalezla a z dálnice odvezla, ten se omluvil a uvedl, že se tam dostal omylem. Věc vyřešili domluvou," přidala informaci policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář