Tip na výlet: Olomoucká Korunní pevnůstka a Pálení čarodějnic!

Tip na výlet: Olomoucká Korunní pevnůstka a Pálení čarodějnic!
ilustrační foto plakát

Olomoucká Korunní pevnůstka se připravuje na oblíbené Pálení čarodějnic. Pomalu ale jistě se blíží magická Filipojakubská noc plná strašidelných i roztomilých čarodějnic a s ní i již tradiční zábavné odpoledne a večer v areálu olomoucké Korunní pevnůstky. Koná se 30. dubna. 

“Stejně jako každý rok, ani letos vás nemine fantastický program pro děti i dospělé. Těšit se můžete na rej masek, hořící vatru, spoustu atrakcí a chybět nemůže ani oblíbené opékání špekáčků. Děti si přijdou na své během diskotéky nebo zpívánek strýčka Líčka a všechny ostatní pak zase určitě potěší koncert sympaťáka Marka Ztraceného nebo vystoupení Doktora PP či Mariana a 333. Jedinečnou atmosféru pak umocní ohňostroj s hudbou a zpívání u kytary a ohně,” popisuje lákadla akce ředitel spolupořádajícího Radia Haná Marek Berger. 

Po celý den bude navíc probíhat také zážitkové focení a nouze nebude ani o bohaté občerstvení. Na akci vás zkrátka čeká spousta dobrot a zábavy s rodinou či přáteli, při které si navíc můžete připomenout tradiční lidový zvyk plný kouzel a magie. 

Program Pálení čarodějnic: 

14:00 Otevření areálu 

15:00 Hudební pásmo pro rodiny - rej masek

16:00 Zpívánky strýčka Líčka 

16:30 Hudební pásmo pro rodiny - rej masek 

17:00 Zpívánky strýčka Líčka 

17:30 Hudební pásmo pro rodiny - rej masek 

18:00 Marian a 333 - koncert 

19:00 Zapálení vatry a rej masek s DJ 

19:30 Marek Ztracený - koncert

21:00 Ohňostroj s hudbou 

21:10 Doktor PP 

22:00 Zpívání u kytary a ohně

 22:30 Ukončení akce 

Celý den zážitkové focení, atrakce a bohaté občerstvení Změna programu vyhrazena. Uvedené časy jsou orientační. Vstupné na místě: dospělý 100 Kč, dítě nad 80 cm do 15 let 30 Kč. (red)

 

Poslat nový komentář