Opravy komunikace Kostelecká pokračují

Opravy komunikace Kostelecká pokračují
ilustrační foto MMP

Práce na opravách komunikace v Kostelecké ulici, která je v majetku Olomouckého kraje, bude částečně financovat i město Prostějov.

Rozhodla o tom Rada města Prostějova, která schválila rozpočtové opatření na realizaci oprav obrubníků a napojení stávajících vjezdů a ulic na ulici Kosteleckou v koordinaci s opravou komunikace, kterou zajišťuje společnost SSOK - středisko JIH.

„Dle informací pracovníků společnosti Správy silnic Olomouckého kraje (dále jen SSOK) se bude provádět celoplošná oprava povrchu komunikace ulice Kostelecká, a to konkrétně mezi okružní křižovatkou na Přikrylově náměstí a okružní křižovatkou Martinákova. V rámci prováděné opravy by město Prostějov provedlo výměnu obrubníků v délce 350 metrů na levé straně při jízdě směrem z města, včetně napojení stávajících vjezdů a komunikací,“ vyjmenoval prostějovský díl oprav první náměstek primátorky Zdeněk Fišer.

Na základě vypracované projektové dokumentace bude vypsáno společné výběrové řízení s SSOK na provedení opravy ulice Kostelecká. Předpokládaná cena, dle zpracované projektové dokumentace je půl milionu korun. (red)

Poslat nový komentář