STK pro chlapy podpořila firma Koutný. 250 tisíci za žirafy

STK pro chlapy podpořila firma Koutný. 250 tisíci za žirafy
ilustrační foto
Další fotky: 
STK pro chlapy podpořila firma Koutný. 250 tisíci za žirafy

Badmintonista a olympionik Petr Koukal v pětadvaceti letech překonal rakovinu varlat. Aby přispěl k prevenci, založil Nadační fond STK pro chlapy. Vloni na jaře s nadací uzavřela partnerství prostějovská oděvní firma Koutný. Na reprezentačním plese firmy předali její zástupci Petru Koukalovi šek na 250 tisíc korun. Za žirafy.

„V loňském roce se naše společnost rozhodla spolupracovat s Nadačním fondem Petra Koukala a tímto podpořit projekt “STK pro chlapy“, jehož cílem je vzbudit v mužích větší zájem o jejich zdraví a přivádět je na preventivní prohlídky dříve, než bude pozdě. STKáčko pro chlapy je zaměřeno na prevenci onkologických onemocnění močových a pohlavních orgánů mužů, získání obrazu o aktuálním zdravotním stavu muže s možností okamžitého řešení případných zdravotních potíží,“ vypočítal Pavel Koutný jr. 

„Na podporu tohoto nadačního fondu naše kolegyně, ale i mnozí další, háčkovali malé žirafky, které byly k prodeji na všech našich prodejnách. Prodalo se jich přes sto padesát kusů. Na našem reprezentačním plese k 25. výročí firmy, který se konal koncem ledna, pak proběhlo slavnostní předání šeku Nadačnímu fondu STK PRO CHLAPY Petra Koukala v hodnotě 250 000 korun. Na závěr spolupráce naše kolegyně vytvořila sto šedesát centimetrů vysokou žirafu, která nyní bude putovat po našich prodejnách,“ doplnila Petra Koutná. (ber)

 

Poslat nový komentář