Čím naplnit lednici a spíž?

Čím naplnit lednici a spíž?
ilustrační foto

V dnešní době si můžeme vybírat z pestré palety potravinových produktů různé kvality, značek a cen, ať již se jedná o ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, maso či obiloviny. Co do našeho každodenního jídelníčku zařadit, co omezit a čeho se raději vyvarovat? Jakým způsobem pokrmy připravovat, aby tělo skutečně vyživovaly, dodávaly sílu a energii, a nejen nás „nějakým způsobem“ udržovaly při životě?

"Na to, a na otázky, které Vás budou zajímat, budeme v restauraci Koza zůstala celá v Prostějově ve čtvrtek 26.11. od 17 hodin společně hledat odpovědi s výživovou poradkyní Mgr. Pavlou Hájkovou. Akce nemá vstupné. Vítáme všechny, které zajímá, co jíme", zve širokou veřejnost Jitka Nadymáčková ze spolku Zdraví od malička. (red)

Poslat nový komentář