Pomozme najít zloděje!

Pomozme najít zloděje!
Foto PČR
Další fotky: 
Pomozme najít zloděje!
Pomozme najít zloděje!

 

9. prosince 2013 byl v Olomouci okraden o peněženku muž. Z jeho bankovních karet zloděj posléze pokusil vybrat hotovost mimo jiné i v Prostějově. Policisté žádají veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění.

Ke krádeži peněženky s hotovostí a třemi bankovními kartami došlo mezi 13. 30 až 14. 30 hodin v Olomouci buď v tramvaji číslo 4 nebo autobusu číslo linky 11. Následně kolem 14.42 hodin téhož dne použil pachatel jeho platební karty ke třem neoprávněným výběrům v bankomatu v Hodolanské ulici v Olomouci. „Krátce po 16 hodině se pokusil za pomocí jedné z nich také o výběr z bankomatu v Prostějově v Janáčkově ulici,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková. Muži se podařilo vybrat 71 tisíc korun.

Policie hledá svědky této krádeže, především však občany, kteří by pomocí získaných fotografií pomohli zjistit totožnost pachatele.

S informacemi se můžete přihlásit na telefon 974 766 711 nebo na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na Obvodní oddělení Olomouc 3 na ulici Smetanova v Olomouci. (red)

Poslat nový komentář