Snědší výrostek strhl 66leté paní řetízky z krku. Policie hledá svědky!

Snědší výrostek strhl 66leté paní řetízky z krku. Policie hledá svědky!
ilustrační foto internet

 

V úterý krátce před sedmou hodinou večer byla na chodbě jednoho z domů v Šárce v Prostějově okradena 66letá paní. Neznámý mládenec ji z krku strhl dva řetízky s přívěsky a utekl. Policisté žádají o pomoc případné svědky.

"Mladík ji zastavil a začal se s ní bavit. Ve chvíli, kdy ho vyprovázela ze dveří domu, jí strhl z krku zlatý a stříbrný řetízek, oba s přívěsky. Způsobil jí škodu za 6 500 korun," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že žena naštěstí neutrpěla žádné zranění.

Podle získaného popisu se mělo jednat o mladíka ve věku mezi 16-18 lety, spíše snědší pleti, jakoby opáleného. Byl štíhlé postavy, vysoký kolem 175 cm. Vlasy měl tmavší barvy, nakrátko ostříhané. Na sobě měl světlé triko s dlouhými rukávy, ¾ uplé kalhoty černé barvy a sportovní obuv. Mluvil plynule česky, bez přízvuku.

Policisté obvodního oddělení Prostějov 1 se tímto obrací na veřejnost, případné svědky, kteří by mohli svými informacemi přispět k objasnění případu a zjištění pachatele, aby kontaktovali policisty obvodního oddělení Prostějov 1, Újezd 12 buď osobně nebo telefonicky na tel. : 974 781 651, případně kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158. (red)

Poslat nový komentář