Jeden z cikánských lupičů propadl střechou, zlomil si nohy!

Jeden z cikánských lupičů propadl střechou, zlomil si nohy!
ilustrační foto

 

V pondělí krátce po druhé hodině v noci došlo k vloupání do trafiky v Brněnské ulici v Prostějově. Dva pachatelé zde odcizili a měli připravené k odnesení cigarety různých značek. Jenže lup se zase tak nepovedl. Byli vyrušeni a pokusili se o útěk. Jeden z lupičů přitom propadl střechou a zlomil si nohy. Oba pachatele policisté dopadli.

"Dva zhruba 40letí cikáni se do baráku dostali hlavním vchodem. Museli mít vytipované, že zde nikdo nebydlí a tak nebudou rušeni. Z chodby se dostali do skladu trafiky, kde si nachystali cigarety. Jenže byli vyrušeni a pokusili se o útěk," popsala redakci jedna z žen, která v domě pracuje. Muži podle ní vyskočili z okna, které je zhruba v prvním poschodí a zřejmě chtěli utéct po střeše venkovního posezení hospody, která sídlí v přízemí. "Jenže střecha to nevydržela a propadla se s nimi. Jeden z nich si zlomil nohy," dodala žena, která si nepřála být jmenována.

Paradoxem je, že zloděje vyrušila projíždějící policejní hlídka, což redakci potvrdil i policejní mluvčí František Kořínek. "Protože byli vyrušeni projíždějícími policisty, cigarety ponechali na místě a utekli. Policistům se jednoho pachatele podařilo dopadnout na místě, v současné době je už znám i druhý pachatel," konstatoval Kořínek s tím, že jen v cigaretách by zloději odnesli téměř 39 tisíc korun. "Jelikož je případ stále v šetření, nebudeme prozatím uvádět více informací," dodal mluvčí. (ber)

 

Komentáře

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Kdo jde krást, musí počítat s rizikem. Možná,že také pobírají sociální dávky..... :(

 

Poslat nový komentář