Kradlo se v obchodním domě v Dukelské bráně i rodinném domě

Kradlo se v obchodním domě v Dukelské bráně i rodinném domě
ilustrační foto

Dva případy krádeží řeší od víkendu prostějovští policisté. V prvním byla okradena zákaznice obchodu, v druhém vykraden dům.

V pátek v poledne v obchodě v Dukelské bráně v Prostějově okradl dosud neznámý pachatel jednu ze zákaznic. "Osmašedesátiletá žena si odložila při nakupování kabelku do nákupního vozíku. Neznámý pachatel využil její chvilkové nepozornosti a kabelku s telefonem, osobními doklady, penězi a platební kartou jí odcizil. Zákaznice tak přišla o věci v hodnotě 4 300 korun," uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
V sobotu se v nočních hodinách vloupal neznámý zloděj do rodinného domu v Bohuslavicích. Z jeho interiéru pak postupně majitelům odcizil peníze, platební kartu a klíče od vozidla. Za pomocí klíčů se pak dostal do vozidla, které prohledal, ale nic zde neodcizil. Z nezvané návštěvy odjel zřejmě na pánském horském jízdním kole, které měli majitelé odstavené na dvoře u domu. Škoda byla celkem vyčíslena na 5 400 korun. "Policisté se okolnostmi této krádeže zabývají a po zloději pátrají," dodala mluvčí. (red)

Poslat nový komentář