Neznáte zloděje? Hledá je policie!

Neznáte zloděje? Hledá je policie!
Foto PČR
Další fotky: 
Neznáte zloděje? Hledá je policie!
Neznáte zloděje? Hledá je policie!

Policisté obvodního oddělení Olomouc 2 se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pachatelích krádeže, ke které došlo dne 19. 8. 2016 v době od 17:30 hod do 17:45 hod v jedné z prodejen v obchodním centru na ulici Kafkově v Olomouci.

Dva prozatím neznámí pachatelé prostřednictvím podvodného jednání, při kterém předstírali zájem o koupi mobilního telefonu zn. Microsoft Lumia 650 včetně baterie, podstrčili v nestřeženém okamžiku do krabice od výrobku svůj přinesený mobilní telefon stejné výrobní značky, stejného typu a barvy bez baterie. S takto vyměněným telefonem poté z prodejny odešli. Poškozené společnosti způsobili škodu odcizením za 4 490 korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku a po pachatelích pátrají.

"Pokud by někdo z občanů oba muže na přiložených fotografiích poznal, případně by disponoval bližšími informacemi, které by přispěly ke zjištění jejich totožnosti, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 2 na telefonu 974 766 701 nebo 974 767 667, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," požádala o pomoc mluvčí policie Irena Urbánková. (red)

Poslat nový komentář