Dvě ženy okradeny v jediný den

Dvě ženy okradeny v jediný den
ilustrační foto znak PČR

Ve čtvrtek 22. prosince v odpoledních hodinách oznámily na policii nezávisle na sobě dvě ženy, že byly v Prostějově okradeny. Oběma zloděj ukradl z kabelky peněženku. 

"První, 57letá poškozená, byla okradena mezi 14 a 15 hodinou na přesně neurčeném místě. Pachatel jí odcizil z kabelky peněženku, ve které měla osobní doklady, tři platební karty, finanční hotovost 1 800 Kč a tři stravenky. Celková škoda byla vyčíslena na 3 500 Kč," posala první případ policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Mezi 16 a 18 hodinou byla okradena i 35letá žena, která také neuvedla přesné místo, kde byla okradena. "Pachatel tentokrát ke krádeži použil ostrý předmět, kterým rozřízl spodní část kabelky a vzniklým otvorem ukradl peněženku. Kabelku měla poškozená zavěšenou přes hlavu na levém boku," vysvětlila mluvčí. V peněžence se nacházela finanční hotovost 2 500 Kč, osobní doklady a platební karta. 

Oba případy šetří prostějovští policisté pro trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. (red)

Poslat nový komentář