Zloděj vyloupil obchod ve Vrahovicích

Zloděj vyloupil obchod ve Vrahovicích
ilustrační foto

V dosud přesně nezjištěné době během noci z 19. na 20. února 2019 se dosud nezjištěný pachatel vloupal do prodejny v jedné z místních částí města Prostějova.  Pode informací redakce jde o prodejnu Hruška.

"Po násilném vniknutí z prodejny pachatel odcizil na tři desítky lahví alkoholu, balený tabák, bezmála 400 krabiček cigaret, 7 balení pracího prášku a pokladnu. Po dalším násilném vniknutí do kanceláře prodejny pak odcizil uzamčený kovový trezor. Majitel prodejny škodu způsobenou odcizením a poškozením předběžně vyčíslil na nejméně 55 tisíc korun," sdělil na dotaz PvNovink policejní mluvčí František Kořínek.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu poškození cizí věci a přečinu krádež. Za ty pachateli v případě dopadení a prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let. (red) 

Komentáře

Proč se tím co se tam děje nezabývá nějaký nadřízený orgán? Asi je něco špatně, když je to vykradeno každou chvíli.

Tyhle podivné vloupání by měl už konečně někdo prosetrit
Jsou to jen pojišťovací podvody

Kdyby vedení Hrušky dokázalo vyjít vstříc zaměstnancům některých prodejen,bylo by na prodejnách dávno bezpečnostní zařízení.

Kdyby měla Hruška zabezpečení, tak se to nestane. Bohužel vedení menším prodejním,žádné bezpečnostní prvky není ochotné dodat.

Poslat nový komentář