Křesadlo 2013

Křesadlo 2013
ilustrační foto kr-olomoucky.cz

 

Dobrovolnická sekce Unie nestátních neziskových organizací vyhlašuje 3. ročník ceny Křesadlo, kterou v rámci slavnostního společenského večera převezme 8 vybraných dobrovolníků Olomouckého kraje. Široká veřejnost nebo zástupci organizací mohou nominovat dobrovolníky v oblastech sociální služby, děti, mládež a volnočasové aktivity, zdravotnictví, ochrana životního prostředí, humanitární pomoc, rozvojové projekty a dobrovolní hasiči.

„Cena je určena obyčejným lidem, kteří dělají neobyčejné věci. Pokud znáte někoho, kdo dobrovolně věnuje svůj čas a energii veřejně prospěšné činnosti, neváhejte a nominujte ho,“ přidala výzvu prostějovská radní Milada Sokolová, která je jednou z členek poroty. Nominační lístky a podrobnější informace jsou ke stažení na webových stránkách www.kresadlo-ok.cz. Termín ukončení nominace je stanoven na 20. 11. 2013.

Výběr dobrovolníků provede nezávislá komise, slavnostní předávání proběhne v pondělí 16. prosince 2013 ve 20 hodin během koncertu v Arcibiskupském paláci v Olomouci. (red)

Poslat nový komentář