Porvali se ve frontě na poště

Porvali se ve frontě na poště
ilustrační foto - screen z filmu Klub rváčů

Kdo zná fronty na hlavní poště na Poděbradově náměstí, ani se nediví, že dvěma chlapíkům povolily nervy. Po hádce o předbíhání se mezi nimi strhla rvačka.

K události došlo v pondělí 27. února. Ve vestibulu budovy pošty jeden z klientů stojící ve frontě napomenul předbíhajícího dvaašedesátiletého muže. Ten jeho připomínky nedbal a dodal, ať se stará o sebe. Napomínající se dopálil a stoupl si před něj. Starší muž ho uchopil zezadu za batoh a smýknul s ním o zem. Po té se chytili pod krkem, navzájem se slovně uráželi a na podlaze se přetahovali. 

Při příjezdu hlídky Městské policie Prostějov, která na základě oznámení vyjela případ řešit, čtyřicetiletý muž, jenž vytkl chování druhému, zrovna odjížděl na kole. Hlídka ho dostihla až na Dukelské bráně. Druhý muž účastnící se incidentu sice odešel z budovy ještě před příjezdem strážníků, ale projednání u správního orgánu ho nemine.

Celá událost byla postoupena komisi pro projednávání přestupků pro podezření z přestupku proti občanskému soužití. Za fyzické napadení hrozí až dvacetitisícová pokuta.

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář