Čunínský masakr motorovou pilou :-)

ilustrační foto
ilustrační foto

V neděli odpoledne řádil v Čuníně osmačtyřicetiletý muž s motorovou pilou. Způsobil devadesátitisícovou škodu, přitom v krvi měl přes dvě promile alkoholu.

Včera, 18. března odpoledne, těsně vedle rekreační chaty v katastrálním území Čunín muž motorovou pilou kácel vzrostlou břízu. Při pádu strom zachytil o elektrické vedení nízkého napětí. A pak nastal dominový efekt - dráty vyvrátily betonový sloup, došlo k vyhnutí dalších tří dřevěných sloupů a poškození sedmi kotevních elektrických střešních přípojek k rekreačním chatám. V době od 16.00 do 19.00 hodin tak musela být v této lokalitě přerušena dodávka elektrické energie. "U muže byla provedena dechová zkouška na alkohol s výsledkem měření 2.19 promile alkoholu v dechu," uvedla další okolnost k případu Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov. 

Povedený drvoštěp svým jednáním způsobil škodu v předběžné výši devadesát tisíc korun. "Nyní muži za  přečin poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení z nedbalosti hrozí až jeden rok trest odnětí svobody," dodala Eva Čeplová.

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář