Úvěrový podvodník, zloděj a dva nezodpovědní řidiči

Úvěrový podvodník, zloděj a dva nezodpovědní řidiči
ilustrační foto

 

Řídili i přes zákaz

Prostějov (bat) Hned dva řidiče, kteří neměli za volantem co dělat, zastavili prostějovští policisté. Prvního z nich kontrolovali předvčerejškem v ulici Kollárova v Prostějově. Muž jim však nemohl předložit řidičský průkaz, protože už žádný neměl. Mladík má totiž až do ledna 2015 zakázáno řízení. Druhého muže, devatenáctiletého mladíka, kontrolovala policejní hlídka už minulý pátek kolem jedenácté hodiny večer v obci Modřice na Prostějovsku. Také on nesmí řídit do března 2013. Oběma nyní hrozí až jeden rok za mřížemi, pokuta nebo zákaz činnosti. 

 

Půjčil si na falešné údaje a nesplácel

Prostějovsko (bat) Z úvěrového podvodu byl obviněn v uplynulých dnech muž z Prostějovska, který ve dvou případech v letech 2008 a 2009 uzavřel neplatné smlouvy. Společnosti, která mu úvěry poskytla, uvedl nepravdivé údaje a poté přestal peníze splácet. Způsobil tak firmě škodu 100 000 korun. Jemu samotnému teď hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

 

Odjel i s kolem

Brodek u Konice (bat) Pánské horské kolo si včera odnesl v Brodku u Konice zloděj, který se vloupal do kolárny jednoho z místních domů. Majiteli tak způsobil škodu 15 tisíc korun.

 

Poslat nový komentář