Lupič kvůli několika tisícům přepadl poštu v Klenovicích na Hané

Lupič kvůli několika tisícům přepadl poštu v Klenovicích na Hané
ilustrační foto

Nepříjemný zážitek si ze včerejší návštěvy pošty v Klenovicích na Hané odnesli nejen její zákazníci, ale především jedna z pošťaček. K její přepážce totiž kolem páté hodiny odpoledne přistoupil muž, který jí ukázal lístek s textem, na kterém stálo, že se jedná o přepadení. 

 

"Chtěl vydat bankovky s tím, že se jí nic nestane a nechce použít násilí. Žena mu z obavy o svůj život vydala finanční hotovost v řádu několika tisíc korun," informuje policejní tisková mluvčí Irena Urbánková s tím, že policisté na případu intenzivně pracují a po pachateli pátrají. 

 

Policie proto nyní žádá občany o jakoukoliv informaci vedoucí k dopadení pachatele. "Mělo se jednat o muže ve věku kolem 20 až 25 let, vysokého kolem 170 cm, štíhlé postavy. Na sobě měl tmavé kalhoty a světle šedou šusťákovou bundu s kapucí, kterou měl na hlavě. Obličej měl maskován černou pletenou šálou, na rukou měl černé pletené rukavice. Hovořil česky, bez přízvuku," popisuje Urbánková pachatele.

Veřejnost nebo případní svědci se podle ní mohou se svými informacemi obrátit na  kteroukoliv policejní služebnu nebo bezplatnou telefonní linku Policie ČR 158. (bat)

 

Poslat nový komentář