Cyklista zemřel po srážce s náklaďákem

Cyklista zemřel po srážce s náklaďákem
ilustrační foto

Prostějov (bat) Cyklistu dnes dopoledne v centru Prostějova srazilo nákladní auto, řidič jej zřejmě přehlédl. Muž na místě zemřel.

K tagické dopravní nehodě došlo dnes na ulici Vrahovická v Prostějově. Řidič nákladního auta odbočujícího vpravo zřejmě přehlédl cyklistu, který jel po chodníku souběžně s ním. Muž na místě zemřel. "Z prvotního šetření vyplývá, že čtyřicetiletý řidič nákladního vozidla, který odbočoval mimo hlavní silnici vpravo,  přehlédl souběžně s ním po chodníku jedoucího cyklistu a srazil ho," informuje policejní tisková mluvčí Irena Urbánková.

Na místo vyjeli také profesionální hasiči z Prostějova s cisternou a rychlým zásahovým automobilem. "V době příjezdu hasičů byl muž v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči jí pomáhali s resuscitací. Hasiči se po likvidaci následků nehody vrátili zpět na základnu," informuje tisková mluvčí hasičů vladimíra Hacsiková. Podle policie cyklista utrpěl zranění neslučující se se životem a na jejich následky na místě zemřel.  "Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Další okolnosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření. Doprava není v místě nehody omezena," dodala Urbánková.

 

Poslat nový komentář