Opilý řidič vjel z křižovatky přímo do rodinného domu

Opilý řidič vjel z křižovatky přímo do rodinného domu
ilustrační foto

Opilý řidič boural do rodinného domu

Krumsín (bat) Do zdi rodinného domu v Krumsíně na Prostějovsku narazil včera kolem půl třetí ráno řidič, který usedl za volant opilý. Muž, který jel směrem od Soběsuk, nezvládl na křižovatce odbočit a vyjel z vozovky. Policistům pak nadýchal 1,65 a 1,59 promile alkoholu v dechu. Řidič způsobil škodu přes 60 tisíc korun, policie případ dále šetří.

 

Řidič nadýchal

Vícov (bat) Pod vlivem alkoholu za volant usedl i další muž, kterého policisté kontrolovali v sobotu kolem druhé hodiny odpoledne v obci Vícov na Prostějovsku. Třemi dechovými zkouškami u něj naměřili 1,47, 1,25 a 1,16 promile alkoholu v dechu, na místě mu zabavili řidičský průlaz a zakázali další jízdu. Nyní mu hrozí pobyt za mřížemi, pokuta nebo zákaz činnosti.

 

Řídil pod vlivem drog

Výškovice (bat) Dalšího řidiče zkontrolovali policisté ve Výškovicích na prostějovsku v neděli kole půl druhé odpoledne. Řidič sice nic neadýchal,m test na amphetaminy byl však pozitivní. Mladík se policii pžiznal, že si drogu vzal. Strážníci mu na místě zabavili řidičák a zakázali další jízdu.

Poslat nový komentář