Muž vydíral přítelkyni, odvezl ji na chatu a držel ji pod zámkem

Muž vydíral přítelkyni, odvezl ji na chatu a držel ji pod zámkem
ilustrační foto

Držel bývalou přítelkyni na chatě a vydíral ji 

Prostějov (bat) Noc musela nedobrovolně strávit na chatě svého bývalého přítele žena, kterou tam muž proti její vůli držel v noci ze soboty na neděli. Snažil se dívku přimět, aby stáhla svá obvinění z ublížení na zdraví, vydírání a nebezpečného vyhrožování. 

"Z trestného činu vydírání je obviněný čtyřiatřicetiletý muž z Prostějova, který v sobotu po devatenácté hodině na ulici Brněnské v Prostějově odvezl bývalou pětadvacetiletou přítelkyni k sobě na chatu. Tam jí držel pod pohrůžkou násilí do jedenácti hodin následujícího dne. Ženě vyhrožoval a fyzicky ji napadl, přitom jí rozbil dva mobilní telefony," informuje policejní tiskový mluvčí Josef Bednařík.

Podle policie muž dívku na chatě držel proto, aby změnila výpověď. Jeho bývalá přítelkyně totiž dala svůj souhlas s jeho trestním stíháním pro trestné činy ublížení na zdraví, vydírání a nebezpečné vyhrožování.  

 

 

Vykradl auto bez poškození

Prostějov (bat) Odtahové lano, hydraulický zvedák, nářadí, náhradní sadu žárovek a řadicí páku si v době od 9. do 11. listopadu odnesl bez toho, aniž by poškodil zámek, zloděj z auta zaparkovaného na ulici Dobrovského v Prostějově. Celkem tak majiteli způsobil škodu 5 400 korun.

Poslat nový komentář