Strážníci zasahovali hned dvakrát, museli krotit rozhádané partnery

Strážníci zasahovali hned dvakrát, museli krotit rozhádané partnery
ilustrační foto/ zdroj: http://blog.thefoundationstone.org

Prostějov (bat) Hned dvakrát během půldne museli tuto středu prostějovští strážníci zasahovat do rozepře mezi druhem a družkou v Prostějově. Nakonec došlo i k násilí.

 

"Nejprve byla hlídka vyslána ve tři hodiny ráno do baru, kde na ni čekala oznamovatelka s tím, že její jednapadesátiletý přítel ji vzal z kabelky klíče, doklady, peníze a odchází z provozovny," popisuje tisková mluvčí prostějovské městské policie Jana Adámková. Policie se tedy vydala muže hledat. Věci u něj však nebyly a ukázalo se, že je žena měla stále u sebe. Svůj omyl nakonec uznala. "Muž uvedl, že družka hraje automaty a toto je její způsob, jak od něj získat finanční prostředky," dodává Adámková.

 

Podruhé k oběma povedeným partnerům vyrazili strážníci téhož dne hned odpoledne, tentokrát však už kvůli fyzickému napadení. "V bytě, kde oba přebývají, měl muž po hádce svoji družku napadnout a to tak, že ji tloukl. V ruce měl nůž. Ten podnapilá zraněná uchopila a při tom si pořezala ruku," vysvtěluje průběh Adámková a dodává, že verzi ženy potvrdila také její matka, která s nimi žije ve společné domácnosti. "Slyšela křik dcery, aby ji druh nebil do zad. Útočník se k celé věci odmítl vyjadřovat."

 

Nyní je muž podezřelý z přestupku proti občanskému soužití. Obvinit ho ale musí do tří měsíců sama jeho družka.

(bat)

 

Poslat nový komentář