Mladí výtržníci zkopali svou oběť na hlavním nádraží v Prostějově

Mladí výtržníci zkopali svou oběť na hlavním nádraží v Prostějově
ilustrační foto

Skupina mladíků napadla chodce na nádraží

Prostějov (bat) Bezdůvodně včera po páté hodině ranní napadla na vlakovém nádraží v Prostějově skupinka výtržníků mladého muže z Kostelce na Hané. Dva mladíci ve věku 17 a 18 let z Přerova a čtyři mladíci ve věku 16 a 17 let z Olomouce si pro svůj útok vybrali dvaadvacetiletého muže z Kostelce na Hané, který v tu dobu procházel po peróně na Halvním nádraží v Prostějově a chystal se nastoupit do vlaku. Povalili ho na zem, kde do něj kopali. Zkopaný muž skončil s roztženým obočím. Nyní mladíkům hrozí dva a jeden rok ve vězení.

 

Zloději nafty se vztahem k Určicím

Prostějovsko (bat) Přibližně 700 litrů nafty ukradl v noci z pátku na sobotu ze dvou nákladních vozidel zaparkovaných na parkovišti před areálem zemědělského družstva v Určicích zloděj. Celkově tak majiteli způsobil škodu přes 30 tisíc korun.

Podobně si počínal také další zloděj, který tentokrát v neděli vnikl do bývalého areálu statku na ulici Určická v Prostějově a z nákladního vozidla odčerpal 145 litrů nafty. Policie nakonec při pátrání našla nedaleko pět kanystrů s ukradenou naftou. I tak zloděj majiteli způsobil škodu přes 9 tisíc korun.

Poslat nový komentář