Naboural, vystoupil, spadl a ještě jednou dokola

Naboural, vystoupil, spadl a ještě jednou dokola
ilustrační foto

Holubice - Jako v němé grotesce si musel připadat řidič autobusu, do kterého dvakrát v úseku mezi Holubicemi a Sečí narazilo v úterý večer osobní auto, jehož řidič vždy vystoupil a upadl na silnici. Napotřetí pak z místa nehody ujel.

Zvláštní nehoda se stala v úterý kolem půl osmé večer, když autobus projížděl úsekem mezi Holubicemi a Sečí. „Řidič autobusu si všiml, že po jeho pravé straně stojí vozidlo, které má zapnutá výstražná světla. Autobus chtěl vozidlo objet, ale neznámý řidič z auta vystoupil, upadl na zem, v tu chvíli se rozjelo i auto a narazilo do autobusu. Neznámý řidič vstal, nastoupil do auta a hodlal odjet. To se mu ale nepodařilo. Opět vystoupil a upadl na silnici, vozidlo se znovu rozjelo a narazilo podruhé do autobusu. Nakonec neznámý řidič nasedl do auta a z místa ujel," informuje o případu mluvčí policie Irena Urbánková.

Že se nejednalo o halucinace řidiče autobusu se potvrdilo poté, co prošel dechovou zkouškou na alkohol, která byla negativní. Policie pak navíc odstavené osobní vozidlo našla, ovšem bez řidiče, po kterém nadále pátrá. Škoda na autobuse je asi 30 tisíc korun.

 

Naboural auto do stromu, pak zraněný utekl

Další nehoda, od které řidič také utekl, se stala v úterý kolem půl deváté večer na Foerstrově ulici v Prostějově.Řidič transitu tu po průjezdu křižovatkou ulic Krasická a Západní zřejmě nezvládl řízení, vyjel pravo a narazil nejprve do zaparkovaného osobního auta a potom také do stromu. Řidič z místa nehody utekl. Podle stop zajištěných na místě se s největší pravděpodobností při nárazu zranil. Policie proto žádá případné svědky, aby se na ni obrátili. Výše škody byla vyčíslena na 176 500 korun.

(bat)

Poslat nový komentář