Chlapec byl sám doma, raději zavolal policii

Chlapec byl sám doma, raději zavolal policii
ilustrační foto

Sám doma v Prostějově

Prostějov (bat) Jako v hollywoodském filmu Sám doma si zřejmě minulý týden připadal malý chlapec, který v době nepřítomnosti rodičů vykoukl z okna a na zahradě uviděl dva cizí muže. Raději proto zavolal policii.

"Devítiletý chlapec spatřil na zahradě cizí muže. Měl obavu, že jde o zloděje a proto se telefonicky obrátil na policii," řekla policekní tisková mluvčí Jana Adámková. Strážníci po svém příjezdu zjistili, že hocha vyděsili zaměstnanci firmy, které si majitel domu objednal na opravu střechy. Po zahradě se pohybovali kvůli její renovaci.

 

Odešel od bankomatu bez peněz

Prostějov (bat) Nález 800 korun nahlásili minulý týden lidé, kteří si přišli vybrat peníze z bankomatu v obchodním domě na Okružní ulici v Prostějově. Nechal je tam zřejmě zákazník, který si pro hotovost přišel před nimi. Peníze hlídka předala Informačnímu středisku magistrátu města - Ztráty a nálezy.

Policie v souvislosti s případem lidem radí, aby kontaktovali banku. "Vyčkejte po výběru na místě do vydání bankovek. Pokud se peněz nedočkáte, oznamte toto přímo bance. Telefonní číslo je uvedeno na bankomatu. Vyhnete se tímto nepříjemnostem, neboť není jednoduchá cesta k navrácení vašich peněz a výše uvedený případ není prvním," informuje policejní tisková mluvčí Jana Adámková.

Poslat nový komentář