Zraněná žena se po havárii vydala do lesa, našel ji psovod

Zraněná žena se po havárii vydala do lesa, našel ji psovod
ilustrační foto/ zdroj PČR

 

Stínava (bat) Po nárazu autem do stromu u obce Stínava se v noci z pátku na sobotu zraněná dezorientovaná řidička vydala sama do lesů. Vypátral ji až policejní psovod.

"V pátek kolem půl dvanácté v noci došlo na silnici mezi obcemi Stínava a Malé Hradisko k dopravní nehodě vozidla VW Vento. Jedenačtyřicetiletá řidička zřejmě nepřizpůsobila rychlost technickému stavu vozovky a po projetí levotočivé zatáčky před odbočkou na obec Okluky, vyjela mimo silnici  a narazila do stromu. Řidička vozidlo v šoku opustila a zraněná se vydala neznámo kam," popsala policejní tisková mluvčí Irena Urbánková.

 

Policisté po zraněné řidičce okamžitě začali pátrat, do akce nasadili i psovoda, který ji nakonec našel. "Zraněnou ženu se podařilo policistům vypátrat za pomoci policejního psovoda  v lesnatém terénu u Stínavy. Okamžitě přivolaná záchranka zraněnou převezla do nemocnice, kde byla hospitalizována. Doba léčení nebyla zatím stanovena," doplňuje Urbánková. Škoda na vozidle byla vyčíslena na více než 30 tisíc korun. 

 

Poslat nový komentář