Policie prosí Prostějovany o pomoc při identifikaci mrtvého dělníka

Policie prosí Prostějovany o pomoc při identifikaci mrtvého dělníka
mrtvý dělník/zdroj: PČR

Olomoucký kraj (red) Policie žádá Prostějovany o pomoc při identifikaci mrtvoly muže, kterou na konci roku našla v Přerově. Dosud se jí nepodařilo zjistit totožnost mrtvého.

 

"V závěru roku 2012 byla v Přerově nalezena mrtvola muže neznámé totožnosti. Jeho odhadované stáří je kolem 50 – 60 let, výška 172 cm, váha kolem 70 kilogramů. Vlasy měl krátké, vlnité, hnědé, prošedivělé, ale neupravené. Oči měl modré barvy, nosil plnovous, který měl hnědý a prošedivělý. Měl velmi špatný chrup. Nařízená pitva vyloučila cizí zavinění, muž zemřel přirozenou smrtí," informuje policejní tisková mluvčí Irena Urbánková. 

 

 

Podle policejního šetření měl muž pracovat v první polovině roku 2012 na rekonstrukci jednoho z oddělení přerovské nemocnice jako pomocná síla a spolupracovníky měl být oslovován jménem „Saša“. V tomto období měl být údajně oholen.  Po Přerově se pohyboval delší dobu, často v blízkosti kontejnerů s odpadem a sám.  

 

"Vzhledem k tomu, že se policii dosud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obrací se na veřejnost se žádostí o pomoc. Jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění jeho totožnosti, mohou občané sdělit v pracovní dobu od 7:00 hod do 15:00 hod na telefonní linku 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158," doplňuje Urbánková.

 

Poslat nový komentář