Na deset dnů vykázán z domu

Na deset dnů vykázán z domu
ilustrační foto

Agresivita mladých stoupá, jak dokazují nejrůznější statistiky. Jen za loňský rok je dávána za vinu až 30% mladých řidičů, že svou rychlou a agresivní jízdou zavinilo dopravní nehodu. Alarmující jsou i daleko brutálnější útoky, při kterých kopou, lámou kosti a neštítí se zaútočit ani na ty nejbližší.

Důkazem je případ z pátku v obci na Prostějovsku. Dvaadvacetiletý vnuk neváhal po ústní a velmi vulgární potyčce, použít násilí na svého dědu.

„V pátek v nočních hodinách v jednom z domů v obci na Prostějovsku, napadl vnuk svého sedmdesátiletého dědu. Fyzickému napadení předcházela hádka a výhružky zabitím. Agrese vyvrcholila tím, že po dědečkovi hodil konferenční stolek, který naštěstí napadeného nezasáhl“, uvádí policejní mluvčí Irena Urbánková.

Poškozený senior vše oznámil na policii a během šetření muži zákona zjistili, že povedený vnuk se takového jednání nedopustil poprvé. Využili svého zákonného oprávnění a mladíka na dobu deseti dnů vykázali ze společného obydlí a jeho bezprostředního okolí. Páteční incident policisté šetří samostatně jako trestný čin nebezpečné vyhrožování. Tento mladý muž byl již v minulosti čtyřikrát vykázán z tohoto domu.

Jedná se o první případ vykázání v letošním roce na Prostějovsku.

(red)

 

Poslat nový komentář