Přepadl hernu, policie žádá o pomoc

Přepadl hernu, policie žádá o pomoc
ilustrační foto

Včera krátce po půl osmé večer vstoupil do herny na Žižkově náměstí v Prostějově maskovaný muž. Pod pohrůžkou násilí, s nožem v ruce a se slovy „ dej mi peníze, nic se Ti nestane “ přinutil obsluhu k vydání číšnického fleku, ze kterého vzal peníze a odešel s nimi z baru neznámo kam. Vzniklá škoda je kolem 7 tisíc korun, Během přepadení nebyl nikdo zraněn. Policisté na případu intenzivně pracují a po pachateli pátrají. Neznámu pachateli za spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, v případě jeho dopadení, hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let.

Popis pachatele: mělo se jednat o muže ve věku 30 – 40 let, vysokého kolem 185 centimetrů, štíhlé postavy, hnědých očí. Mluvil klidně, česky, s místním přízvukem. Na sobě měl černou bundu s kapsami na prsou, šedé kalhoty, kšiltovku s bílým úzkým lemem na kšiltu, přes obličej byl maskován černým úpletem.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pachateli loupeže. Jakékoliv informace, které by vedly k objasnění případu, mohou případní svědci sdělit na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu. Děkujeme za spolupráci.

(red)

Poslat nový komentář