Aktualizováno: Skok z pátého patra polikliniky!

Aktualizováno: Skok z pátého patra polikliniky!
g.denik.cz

 

Starší žena se rozhodla ukončit svůj život skokem z pátého patra polikliniky prostějovské nemocnice.

Sama si otevřela okno, vyskočila a dopadla na nákladovou rampu, poté teprve na zem. Podle našich informací žena skok přežila. Nešťastnou událost nám potvrdila i krajská policejní mluvčí Irena Urbánková. Co bylo příčinou, policisté zjišťují. Bližší informace s ohledem na rodinu policisté odmítají zveřejnit.

 

"Jednalo se o starší ženu – seniorku. V této chvíli je hospitalizována v nemocnici. Bližší informace s ohledem na rodinu nebudeme uvádět." Její slova doplňuje i mluvčí nemocnice Hana Szotkowská.

 

„Mohu potvrdit, že se včera odpoledne pokusila o sebevraždu neznámá žena skokem z pátého patra budovy Polikliniky. Naši lékaři ihned zareagovali a ženě poskytli okamžitou pomoc. Navzdory výšce, vzhledem k okolnostem pádu a bleskové pomoci lékařů anesteziologicko-resuscitačního oddělení, žena pád přežila a její zdravotní stav je nadějný. Zda se jednalo o předem promyšlený čin nebo zkratkovité jednání šetří v současné chvíli Policie ČR. Poliklinika je veřejně přístupné místo, události se tak nedalo nijak zabránit, žena si nejspíš vyhlédla chvíli, kdy na chodbě nikdo nebyl a nemohl ji tak ve skoku zabránit. Víc celou věc nebudeme komentovat,“ uzavřela mluvčí nemocnice.

Ilustrační foto: archiv 

 

 

Poslat nový komentář