Okradený prodejce motorových pil varuje před nestandardní koupí!

Okradený prodejce motorových pil varuje před nestandardní koupí!
foto Stihl.cz

 

Škodu za téměř 250 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který se v noci z úterý na středu vloupal do prodejny INTERFORST CZ v Prostějově-Vrahovicích. 

Neznámý výtečník si z prodejny odnesl 12 motorových pil a 4 vrtací a sekací kladiva. Téměř to vypadá, že si tento zloděj chce založit vlastní živnost nebo se dát na pouliční prodej. 

"Škoda poškozením byla vyčíslena na 10 tisíc korun, odcizením na 240 tisíc korun," uvedla k případu krajská policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci. Pachateli teď hrozí, v případě že bude chycen, až pětiletý pobyt za mřížemi.

 "Lidé, kteří si tyto nástroje koupí nestandardním způsobem, například na parkovištích před obchodními domy, musí počítat s tím, že přijdou-li v budoucnu do servisu, nástroje jim mohou být zabaveny. Motorové pily mají svá registrační čísla a jsou zaevidovány ve firemní databázi. Nyní je vedeme jako ukradené", varuje poškozený Zbyněk Müller ze společnosti INTERFORST CZ.

Poslat nový komentář