Neviděli jste páreček hledaný na Přerovsku?

Neviděli jste páreček hledaný na Přerovsku?
zdroj: Policie ČR

Hledá se páreček, nejde ovšem o uzeninu, ale o dvě osoby, které hledá Policie ČR a které se zřejmě pohybují spolu.

Policie ČR  pátrá po dvou hledaných osobách. První hledanou je žena a jmenuje se Simona  Fojtíková. Narodila se v roce 1971 a trvale bydlí v Přerově. Hledané žena je zdánlivého stáří 41 až 43 let, má zelené oči, černé, středně dlouhé vlnité vlasy. Pleť má snědou. Tvar hlavy – oválný a zúžený k bradě a nad pravým okem u kořene nosu má drobný výstupek. V pátrání je od 26. 2. 2013 a hledá ji Okresní soud v Přerově.

Druhým hledaným je muž jménem Vladimír Hejduk. Narodil se 22. února 1973 a také bydlí na Přerovsku. Vladimír Hejduk  je zdánlivého stáří 40 let, má zelené oči, černé a krátké rovné vlasy. Nosí černý knírek, může mít i strniště. Tvar hlavy má oválný a zúžený k bradě. V pátrání je od 16. 1. 2013 a hledá ho Okresní soud v Novém Jičíně i Okresní soud v Přerově.

 

"Je předpoklad, že se hledaný muž může pohybovat ve společnosti hledané ženy na různých místech  v okrese Přerov," uvedla pro PvNovinky por. Mgr. Irena Urbánková z tiskového odboru krajské policie. Samozřejjmě ovšem mohou oba hledaní zajet i na výlet na Prostějovsko. 

 

Policie ČR se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po obou hledaných osobách. Jakékoliv informace k jejich pohybu, pobytu nebo výskytu mohou občané sdělit v pracovní dobu od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158.

 

       

Poslat nový komentář