Pomůžete policii najít pachatele?

Pomůžete policii najít pachatele?
ilustrační foto
Další fotky: 
Pomůžete policii najít pachatele?

 

V pátek v noci kolem 23.30 hodin došlo v Kostelecké ulici v Prostějově k loupežnému přepadení.

 

„Na pravém chodníku na začátku ulice ve směru od Přikrylova náměstí přistoupil doposud neznámý pachatel zezadu k 24leté ženě, chytil ji jednou rukou za batoh a snažil se jí ho strhnout ze zad. Přitom pachatel ženu opakovaně udeřil pěstí do hlavy a povalil ji na zem. Následně se mu podařilo zmocnit se batohu a z místa utéci,“ uvedl k přepadení mluvčí policie Olomouckého kraje Josef Bednařík. Podle jeho slov měla žena v batohu osobní doklady, platební kartu a osobní věci. Poškozené vznikla škoda kolem 400 Kč. Žena byla po útoku v šoku a lehce zraněna.

POPIS PACHATELE: Muž ve věku do 30 let, výška 175 cm, štíhlé postavy, oválný obličej, krátce střižené tmavé vlasy (vpředu rovně zastřižené), na tváři drobný porost z vousů, snědší pleť, oblečen do černého trika s krátkým rukávem a tmavých kalhot.

 

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení. Pomoci vám může i policejní identikit. Případné poznatky můžete oznámit na linku 158 nebo v pracovní době od 7 do 15 hodin přímo kriminalistům v Prostějově na linku 974 781 336.

(red)

Poslat nový komentář