Loupežné přepadení ženy muži snědší pleti?!

Loupežné přepadení ženy muži snědší pleti?!
ilustrační foto internet

 

V noci ze soboty na neděli v čase kolem půl jedenácté na parkovišti mezi ulicemi Komenského a Wolkerova byla přepadena 49letá žena, která tudy procházela s kabelkou přes rameno.

"Znenadání k ní zezadu přistoupili dva zatím neznámí pachatelé (muži), chytili ji za kabelku a začali se s ní o ní přetahovat. Shodili ji na zem a táhli ji zhruba asi metr po zemi, dokud paní kabelku nepustila. Oba pachatelé pak s lupem utekli neznámo kam. Poškozená v kabelce kromě peněz měla i mobilní telefon a svazek klíčů. Celková škoda byla vyčíslena na 3 500 korun", uvedla k případu loupežného přepadení Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

Během loupežného přepadení utrpěla žena pouze oděrky, lékařské ošetření nepožadovala. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání zločinu loupež, za který pachatelům, v případě jejich zjištění, hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let.  

Podle popisu poškozené se mělo jednat o dva muže snědší pleti. Jeden byl ve věku mezi 18 – 20 lety, vysoký kolem 175 cm, štíhlé postavy,  černých, krátce střižených vlasů. Na  sobě měl červené triko s krátkým rukávem a tmavé šortky. Druhý byl ve věku kolem 20 let, štíhlé postavy, vysoký kolem 167 cm, černých, krátce střižených vlasů. Na sobě měl tmavé triko a tmavé kalhoty.

"Prostějovští kriminalisté přivítají jakoukoliv informaci, která by přispěla k objasnění tohoto případu. Případní svědci se mohou obrátit na kteroukoliv policejní služebnu, případně na  telefonní linku 158. Za spolupráci děkujeme", dodala Urbánková.

 

Poslat nový komentář