Starý trik opět zabral, podvodníci okradli seniorku

Starý trik opět zabral, podvodníci okradli seniorku
ilustrační foto internet

 

Legenda s nabídkou změny dodavatele elektrické energie opět zabrala. Tentokrát se obětí podvodníků stala 68 letá paní z Brodku u Prostějova. Tři neznámí muži se jí do bytu vloudili pod záminkou změny dodavatele elektrické energie. Po jejich odchodu zjistila, že je chudší o 44 tisíc korun.

"Muži po ní chtěli ukázat smlouvu stávajícího dodavatele. Když ji hledala, hledali i oni, ale peníze," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková, která přidala popis pachatelů.

"První z nich byl silnější postavy, vysoký kolem 172 cm, špinavý blonďák s oválným obličejem. Na sobě měl šedou mikinu a tmavé brýle. Druhý muž měl mít černé kudrnaté vlasy a na sobě černý oblek. Jejich bližší popis ani popis třetího z mužů nebyl zatím zjištěn," dodala mluvčí.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Policie ČR se obrací na občany se žádostí o pomoc, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k neznámým mužům, případně na svědky, které mohli tito muži kontaktovat, aby kontaktovali Policii ČR. Jakékoliv informace mohou sdělit buď na obvodní oddělení Policie ČR Němčice nad Hanou, kteroukoliv policejní služebnu, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. Za spolupráci děkujeme. (red)

 

Poslat nový komentář