Hledejte hledané, prosí policie!

Hledejte hledané, prosí policie!
Fota PČR
Další fotky: 
Hledejte hledané, prosí policie!

 

Se žádostí  o uveřejnění pátrání po dvou hledaných osobách se i na PvNovinky obrátila policejní mluvčí Irena Urbánková. Jakékoli informace o Radimu Čapkovi a Zdeňku Plaskurovi přijme kterékoli oddělení PČR.

Přerovští policisté hledají Radima Čapka (1979), bytem v okrese Přerov. Měří 170 cm, střední postavy. Má krátké rovné černé vlasy, zpravidla česané dopředu. Oči má hnědé, rty tenké, větší nos. Má středně husté obočí obloukovitého tvaru. Bývá zpravidla oholen. Tvar hlavy – obdélníkový a zúžený k bradě. V pátrání je od 25. 7.2013 a hledá ho Okresní soud v Přerově pro majetkovou trestnou činnost.

Druhou hledanou osobou je pohřešovaný Zdeněk Plaskura (1981),trvale bytem v okrese Olomouc.

„Je vysoký 165 cm, hubené postavy. Má hnědé oči. Vlasy má rovněž hnědé barvy, ostříhané nakrátko, rovné a vypadají jako neupravené. Tvar hlavy – oválný a zúžený k bradě. V pátrání je od 23. 6. 2013 a hledá ho jeho rodina,“ uvedla mluvčí.

Jakékoliv informace k pohybu, pobytu či výskytu obou hledaných mohou občané sdělit v pracovní dobu 7 do15 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, na kterékoliv policejní služebně, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

 

Poslat nový komentář