Veřejnost není lhostejná k dění ve městě, říká ředitel MP Nagy

Veřejnost není lhostejná k dění ve městě, říká ředitel MP Nagy
ilustrační foto ber

 

Před několika dny řešili městští strážníci kuriózní situaci. Pozorný občan je povolal do Smetanových sadů, kde měla skupinka mládenců vyvrátit strom. Skutečnost byla ale úplně jiná.

Strážníci okamžitě do parku, který je kousek od služebny, vyrazili. „Vzápětí zjistili, že šestice mládenců se nechová zrovna tiše a tak se k nim vydali. Mezitím zjistili, že údajně vyvrácený strom je položený na trávníku a čeká na zasazení,“ sdělil PvNovinkám ředitel MP Prostějov Jan Nagy. Mladíci se ale při spatření hlídky rozprchli jako hejno vrabců. Nebylo jim to ale nic platné, muži zákona mají slušnou kondičku a tak tři z nich dopadli. „Důvod jejich útěku byl úplně jiný. Jeden z těch, které hlídka dopadla, byl nezletilý a opilý,“ dodal Nagy. Vyděšený mladík vzápětí strážníkům sdělil jméno lokálu, kde mu nalili. Dál už bude věc řešit příslušný orgán státní správy.   

„Znovu se ukázalo, že veřejnost není lhostejná k dění ve městě. I v tomto případě bylo na místě, byť prvotní dojem ohlašovatele správný nebyl,“ přidal poděkování Jan Nagy. (ber)

Poslat nový komentář