Na Prostějovsku opět řádí vykradači aut!

Na Prostějovsku opět řádí vykradači aut!
ilustrační foto

Další dva případy vloupání do zaparkovaných automobilů vyšetřují policisté na Prostějovsku. První vůz stál v Bedihošti, druhý v Prostějově.

V pondělí krátce po sedmé ráno se pachatel vloupal do Favorita, zaparkovaného v ulici Osvobození v Bedihošti. Rozbil na něm jedno z oken a ze zavazadlového prostoru ukradl peněženky, ve kterých byly nejen peníze, ale i osobní doklady. Způsobil škodu za 4 500 korun.

O dvě hodiny později se zloděj vloupal do Fiata Scudo, zaparkované ho v Moravské ulici v Prostějově. „Na vozidle rozbil jedno z oken, vnikl dovnitř a z vnitřních prostor ukradl zde ponechaný kufřík s laserovým nivelačním přístrojem a laserový měřící přístroj. Celková škoda odcizením a poškozením byla vyčíslena na téměř 11 tisíc korun,“ vypočítala policejní mluvčí Irena Urbánková. .

Policie ČR opět apeluje na občany, aby neponechávali na sedadlech ani odkládacích plochách a ani jinde ve vnitřních prostorách, na viditelných místech, žádné věci. Stačí opravdu málo, a takto odložené věci rychle změní majitele. Auto není výloha ! (red)

 

Poslat nový komentář