Poznáváte mrtvého muže? Kontaktujte policii!

Poznáváte mrtvého muže? Kontaktujte policii!
Foto PČR
Další fotky: 
Poznáváte mrtvého muže? Kontaktujte policii!
Poznáváte mrtvého muže? Kontaktujte policii!
Poznáváte mrtvého muže? Kontaktujte policii!
Poznáváte mrtvého muže? Kontaktujte policii!

 

Od října 2013 se policisté marně snaží pátrat po totožnosti muže, jehož mrtvola byla nalezena v Tovačově. Přerovští policisté proto žádají o pomoc širokou veřejnost.

Muže v Tovačově zaznamenali ve čtvrtek 10. října okolo půl šesté večer. „S nikým nekomunikoval, nereagoval na dotazy, pohyboval se sám a bez zavazadel. Mohlo by se jednat o osobu bez domova, případně o sociálně slabšího člověka. Podle jeho oblečení lze předpokládat, že mu bylo poskytnuto v některé z charit. O den později bylo jeho tělo nalezeno v potoce. Pitva potvrdila, že zemřel přirozenou smrtí,“ konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Jedná se o muže přibližně určeného stáří mezi 50 - 60 lety, výšky 172 cm a odhadované váhy 62 kg, tmavěji hnědé pleti. Má oválný tvar hlavy, středně hnědé, z poloviny prošedivělé vlasy s čelními kouty, modré oči, výrazně husté obočí. Na přední ploše krku má dvě staré jizvy po chirurgickém zákroku. Nosil zubní náhradu a pravděpodobně se jednalo o silného kuřáka. Na pravém předloktí má vytetovaná písmena JŠ o velikosti přibližně 1,5 cm.

Na sobě měl zelené sportovní tepláky s bílým nápisem v pase, po levé straně nápis Fitness Dance. Vrchní část pasu tvoří cca 8 cm široký pás s výrazným svislým vroubkováním. Tepláky jsou s oblými zapuštěnými kapsami. Dále měl na sobě černé úpletové tričko s krátkým rukávem s předním vyšitým tmavě modrým bavlněným nápisem RD/2 1129-UN/CUT VLNT-DNM/CRUDE/11-29 značky Violento, pestrobarevný pletený svetr s výrazným norským vzorem a jemně vroubkovanou manšestrovou bundu do pasu velikosti XL, s nápisem na zadním štítku TOM TAILOR SPORTSWEAR. Na nohou měl obuty koženkově-plátěné, černé kotníkové sportovní boty skeatové značky Colorful vel. 44 s širokým bílým lemem, v oblasti paty částečně prošoupané podlážky.

Policie ČR se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže. Jakékoliv informace přijmou policisté v pracovní dobu od 7.00 – 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158. (red)

Poslat nový komentář