Pomozme identifikovat zlodějky!

Pomozme identifikovat zlodějky!
Foto PČR
Další fotky: 
Pomozme identifikovat zlodějky!

 

Policie ČR ÚO Prostějov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění případu, k němuž došlo 14. listopadu 2013 kolem třetí hodiny odpoledne u jednoho z bankomatů v Konečné ulici v Držovicích. Policisté hledají dvě ženy, které neoprávněny vybraly 10 tisíc korun.

Za všechno může nepozornost 28leté ženy. Ta si z bankomatu vyzvedla peníze, kartu v něm ale zapomněla. „Toho využila pachatelka, která bezprostředně po jejím odchodu provedla neoprávněný výběr finanční hotovosti ve výši 10 tisíc korun. Nemusela zadávat ani PIN,“ sdělila policejní mluvčí Irena Urbánková. Důkazem je i záběr bezpečnostní kamery.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, na který trestní zákoník stanoví až dvouletý pobyt za mřížemi.

Prostějovští policisté se tímto obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění tohoto případu, především ke zjištění totožnosti osob na snímcích z kamerového záznamu. Jakékoliv informace k těmto osobám mohou občané sdělit buď osobně nebo telefonicky, na Obvodní oddělení Policie ČR Prostějov 1, Újezd 12, 796 77 Prostějov, 974 781 651, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář