Tragická nehoda nad ránem si vyžádala krutou daň

Tragická nehoda nad ránem si vyžádala krutou daň
ilustrační foto
Další fotky: 
Tragická nehoda nad ránem si vyžádala krutou daň

Řidič a jeho spolujezdec na předním sedadle zahynuli při tragické havárii osobního auta v noci na neděli na silnici mezi Vícovem a Ohrozimí na Prostějovsku.

Vůz Alfa Romeo vyjel ve tři čtvrtě na tři ráno ze silnice a narazil do stromu. "Ve voze řízeném 19letým řidičem cestovali dva mladí muži ve věku 21 a 26 let. Dva na místě zemřeli, třetí byl s těžkým zraněním převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

"Smrtelné zranění utrpěl 19 letý řidič a 26 letý spolujezdec, těžké zranění utrpěl 21 letý spolujezdec", dodala pro upřesnění Urbánková.

Co bylo příčinou nehody policisté šetří. Silnice byla po dobu zásahu záchranářů uzavřena. (red)

Komentáře

vyfetovaní to je jasný :)

 

Takhle nevypadá auto které dodržuje zákonem danou rychlost a havaruje. Ruku na srdce, velice krutá daň za lidskou blbost. Ale ta je věčná.........

Jezdím tudy poměrně často a při rychlosti nad 60-70 km/h fakt dost vynáší...Mladí řidiči by měli víc uvažovat nad následky rychlé jízdy tam, kde to neznají...

 

vždyť to opravil, ty imbecile

 

Dle mého názoru je zatáčka krásně přehledná.... DLouhý oblouk, nic co by se v ''normální'' rychlosti nedalo zvládnout..... :-) 

No kdo to tam nezná nebo si myslí že to zná, a riskuje, tak se mu to nevyplatí, pocházím odtud, ta zatáčka hodně vynáší a v kombinaci s námrazou nebo alkoholem  je to o hubu.

 

Cyklista je s tvrdym Y ty imbecile 

Najebany, ciklistický, komanč, který tam určitě byl, se musel ozvat.. Cyklista ;)

byli to fakt hodní kluci :-(

Pěkně to omotal určitě nejel 90 jak to vyhláška o provozu na pozemních komunikací stanovuje. sem rád že sem jako ciklista nejel nahodou kolem na kole...

 

Poslat nový komentář