Tragická havárie – aktualizováno

Tragická havárie – aktualizováno
ilustrační foto

 

Tragickou nehodu, která se stala v neděli ve tři hodiny ráno mezi Vícovem a Ohrozimí, přežil jediný pasažér. Jednadvacetiletého mladíka transportovala záchranka do FN Olomouc. Podle lékařů má naději se uzdravit.

„Mladík utrpěl těžká poraněním v oblasti hrudníku a břicha. Včera ho lékaři probudili z umělého spánku. V současné době už je při vědomí, ale je stále je napojený na dýchací přístroj,“ sdělil v pondělí ráno PvNovinkám Egon Havrlant, mluvčí Fakultní nemocnice Olomouc. Mladík je podle jeho slov stabilizovaný a není v ohrožení života.

Podle policistů jela Alfa Romeo od Vícova směrem na Ohrozim. „Vůz ze zatím nezjištěných příčin vyjel vlevo, poté vpravo, kde narazil postupně do dvou stromů. Při nehodě utrpěli dva mladí muži ve věku 19 a 26 let smrtelná zranění, třetí skončil v nemocnici,“ konstatovala mluvčí policie Irena Urbánková.

Hmotná škoda byla vyčíslena na 82 tisíc korun. K přesnému určení příčin dopravní nehody budou vyžádány znalecké posudky z oboru silniční dopravy a soudního lékařství. (ber)

Poslat nový komentář