Krása zamotala mužům hlavy. Přišli o tři miliony

Krása zamotala mužům hlavy. Přišli o tři miliony
ilustrační foto internet

 

Čtyřiatřicetileté ženě z Olomoucka se podařil husarský kousek. Na své údajné dluhy vylákala od tří důvěřivců tři miliony. Jejímu nespornému kouzlu osobnosti a umění manipulace naletěli hned tři pánové.

Podvodnici, která vystupovala pod smyšleným příjmením a vymýšlela si nejrůznější legendy, jako například to, že má dluhy, spoustu poplatků a hrozí jí exekuce, naletěl šedesátiletý muž a devatenáctiletý mladík, oba ze Šumperka. Nejvíce na podivnou známost doplatil důvěřivec z Prostějovska. „Od padesátiletého muže z Prostějovska vylákala od června 2011 do prosince 2012 postupně dva a tři čtvrtě milionu korun,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Šedesátiletý Šumperák jí během roku a půl dobrovolně dal 260 700 korun. „I když mu vrátila necelé dva tisíce, dobrovolně jí dal ještě televizor za 9 tisíc korun,“ dodala Urbánková s tím, že televizi žena vydala a byla vrácena majiteli. Devatenáctiletého mladíka podvodnice zneužila celkem pětkrát, vymámila z něj 16 600 korun, ale vrátila mu jen čtvrtinu.

Za podvod hrozí ženě trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do osmi let. (red)

Komentáře

Není blbá dostala to darem. Hloupý dává hloupější nebere.

Ta je blbá jak troky.Copak si myslela,že nepůjde sedět?hahahaha

No jo,chlapi a jejich penisová inteligence!

to je ale borka !!! 

Poslat nový komentář