Sexuální otrok a jeho domina skončili u soudu

Sexuální otrok a jeho domina skončili u soudu
ilustrační foto internet

 

Lidská sexualita je věc stále se rozvíjející. Každý má nějaké ty sny či choutky, které ale do reality uvádí jen velmi málo. Jsou ale tací, kteří v touze po uspokojení podlehnou i fenoménu internetu a projeví se třeba pomocí komunikace na Skype. To se stalo noční můrou dvaadvacetiletého mládence z Přerova. Jeho „domina“, kterou nikdy živou neviděl, ho začala vydírat.

Začalo to inzerátem

Případ se odehrál během března roku 2013, kdy mladý muž zareagoval na zveřejněný inzerát na serveru www.moneyslave.cz, kde se žena vydávala za dívku se jménem "Kateřina H" z Olomouce. Prostřednictvím inzerátu hledala "finančního otroka", který by plnil její příkazy a to i sexuálního charakteru. Mladík souhlasil s podmínkami inzerátu. Následně proběhla komunikace prostřednictvím komunikátoru Skype, kde "Kateřina H" oslovovala muže vulgárními výrazy a zadávala mu různé příkazy. Využila jeho podřízenosti a role "otroka" a nařídila mu před zapnutou webkamerou svléknout se do naha a masturbovat až do ejakulace.

Mladý muž příkazy splnil. V černou můru se ale hrátky přes internet změnily ve chvíli, kdy chtěla „domina“ po muži uhradit na svůj bankovní účet částku ve výši 12 tisíc korun. Vyhrožovala, že pokud částku neuhradí, zveřejní na stránkách www.youtube.com nahrávku videa s jeho masturbací a textové zprávy s vulgárními výrazy z komunikace. Mladík se obával o ohrožení své cti a dobré pověsti a obrátil se na linku e-bezpeční. Vzhledem k charakteru jeho oznámení si případ převzali k prověření policisté. „Koncem června policisté vyděračku našli. Byla jí jednadvacetiletá žena z Jeseníku,“ konstatovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Odloženo pro sexuální touhu

Případ byl po sepsání závěrečné zprávy o ZPŘ zaslána na OSZ Jeseník. V červenci 2013 bylo vydáno Usnesení, kterým se případ odkládá podle § 179c odst. 2 písm. c) TŘ, neboť nejde ve věci o podezření z trestného činu. „Důvodem bylo, že poškozený se sám zapojil do způsobu komunikace, při souhlasu s určitými pravidly, sám tedy při svém navenek prezentovaném svolení, vedeného u něj toliko sexuální touhou, nechal na sebe působit, respektoval a sám aktivně spolupůsobil na aplikaci pravidel včetně internetového exhibicionismu přesto, že tato ve většinové společnosti nejsou považována za morální a tedy společensky žádoucí,“ dodala mluvčí s tím, že poškozeného státní zastupitelství odkázalo na občansko-právní řízení.

Policie na vydírání trvá

S těmito závěry se však zcela neztotožnili právníci spolupracující s projektem e-bezpečí ani policejní orgán. Pachatelka svůj záměr a motiv jednání jednoznačně popsala a uvedla, že využila povahy a role mladého muže, aby jí peníze na její účet zaslal, přestože takovou výši finanční odměny neměla určitě v plánu. „Dle policejního orgánu byly splněny všechny znaky skutkové podstaty trestného činu vydírání, obzvláště pak objektivní stránky a to způsobení vážné újmy na cti, či dobré pověsti, kdy bylo nutné přihlédnout i k osobním poměrům napadeného, k jeho sexuální vyspělosti, submisivní povaze, zkušenostem a v neposlední řadě psychickému stavu,“ konstatovala Marie Štrbáková.

Vyděračce ze zákona hrozí až osm let vězení. (ber)

Komentáře

Zaregistroval se na moneyslave.cz, vyuzival sluzby dominantni holky a kdyz za to mel zaplatit, tak se soudi?! To je teda k.kt

Nemusí to být profesionálka :-)

 

No jo, ono je to u profesionálek drahý :D

Já nejsem v žádném případě puritín, sex má mnoho podob a každému co jeho jest. Ovšem nechat si vyfotit či natočit při těchto netových hrátkých obličej, může jen osoba rozumu mdlého :D Pak ať se nediví, že ji (osobu) někdo tímhle způsobem atakuje.

Poslat nový komentář