Učitelka přišla opilá. Ředitel ji okamžitě vyhodil

Učitelka přišla opilá. Ředitel ji okamžitě vyhodil
ilustrační foto

 

Řádně posilněna se před několika dny vydala do práce učitelka mateřské školy při ZŠ Jana Železného. Měla ale smůlu a její svěřenci štěstí. Ředitel ji odchytil hned při vstupu do školy a dal jí okamžitě výpověď.

„Informaci mohu potvrdit jako pravdivou, pedagožka opravdu dostala okamžitou výpověď pro hrubé porušení pracovní kázně,“ sdělila PvNovinkám náměstkyně primátora Ivana Hemerková. Podle jejich slov se ředitel školy ani jinak zachovat nemohl. K dětem se podnapilá žena díky včasnému zásahu svého dnes již bývalého nadřízeného vůbec nedostala.

Novou informaci o případu nám poskytla jedna z našich čtenářek, která nám zaslala e-mail tohoto znění: "Nevím kde jste vzali informace použité v článku, ale není pravdou, že ředitel odchytil podnapilou paní učitelku ihned při příchodu do školky a už vůbec není pravda, že paní učitelka nepřišla do kontaktu s dětmi!!! Ba právě naopak, maminka jednoho z dětí, které třídu navštěvuje, kontaktovala ředitele s podezřením, že s paní učitelkou není všechno úplně v pořádku, když svoje dítko přivedla do školky!! Nechápu tedy zveřejnění naprosto lživých informací na vašem webu".

Informace, které jsme zveřejnili, jsme též obdrželi. Vydaná slova jsou přímo slova náměstkyně Hemerkové, která má oblas školství na starosti. (ber)

Komentáře

Mazec to je.... ale, o pravde, vubec se nedivim. Mam taky deti a obcas mam chut se taky poradne opit.

Tak to je mazec. I když se moc nedivím, mám dvě děti a občas jsem taky zralá na pořádnou opici :Dj

Poslat nový komentář