Krásný den začal neštěstím

Krásný den začal neštěstím
ilustrační foto

 

Tragedií začal dnešní den pro starší manžele z Prostějova. Jeden z nich zahynul při pádu ze 4. patra, zřejmě nešťastnou náhodou.

K neštěstí došlo v domě v Družstevní ulici kolem půl jedenácté dopoledne. „Manželé se chystali na výlet, paní ještě něco brala z bytu, pán čekal na chodbě. Když vyšla, už tam nestál. Zřejmě se mu zatočila hlava a přepadl přes zábradlí,“ sdělil PvNovinkám zdroj, který byl na místě neštěstí. Podle jeho slov byl starý pán následkem mozkové mrtvice částečně nepohyblivý.

Po pádu zhruba sedmdesátiletý muž ještě žil, podle zasahujícího lékaře ale utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl.

Dnes jsme obdrželi vyjádření policie k tomuto smutnému případu úmrtí. "Dne 1. 5. 2014 před desátou hodinou ranní na ulici Družstevní v Prostějově došlo k úmrtí 71letého muže, který scházel schody ze čtvrtého patra. Muž se při sestupování po schodech přidržoval zábradlí tak, že na čtvrtém schodu od vrchu zavrávoral, přepadl do prostoru mezi schodišti a dopadl na zem v suterénu z výšky jedenácti metrů. Svým zraněním na místě podlehl. Cizí zavinění nebylo zjištěno, ve věci byla nařízena zdravotní pitva", uvedl Josef Bednařík z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje. (ber)

Poslat nový komentář