Místo brigády prodávala těla. Dívčí

Místo brigády prodávala těla. Dívčí
ilustrační foto

Obviněna krajskými kriminalisty ze zločinu obchodování s lidmi a přečinu kuplířství je od konce června osmapadesátiletá žena z Olomouce. Na internetu nabízela sexuální služby šesti žen a dívek.

"Nabízela zákazníkům na webových stránkách www.naprivat.cz v tzv. místnosti „Půvabné dívky – hotgirls“ sexuální služby. Dívky, které tyto služby zajišťovaly, reagovaly na inzerát brigády a dobrovolně se pak domluvily na vzájemné spolupráci. Žena měla takto zajišťovat klienty i dívkám, které v té době nebyly plnoleté. Převážně se jednalo o studentky," uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Podle policistů žena tyto služby provozovala minimálně od konce roku 2012. Sex dívky provozovaly v pronajatém bytě v ulici 8. května v Olomouci a o výdělek se dělily s kuplířkou. "Krajští kriminalisté v této souvislosti prověřují šest dívek a žen, je ale velmi pravděpodobné, že tento počet není konečný," dodala mluvčí.

Na návrh státního zástupce je nyní kuplířka ve vazební věznici. Za výše uvedené trestné činy jí hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od pěti do dvanácti let. (red)

Ilustrační foto internet

Poslat nový komentář