Aktualizace: Ztratil se muž, neviděli jste ho?

Aktualizace: Ztratil se muž, neviděli jste ho?
Foto PČR

 

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po Aleši Nakládalovi. Jednačtyřicetiletý muž z Přerovska je nezvěstný od 3. listopadu.

Naposledy byl spatřen v pondělí ráno 3. 11. 2014. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu a jeho mobilní telefon je nedostupný. Může se pohybovat v okolí Přerova. „Zdánlivé stáří pohřešovaného je 40 let. Je vysoký 170 cm, plnoštíhlé, atletické postavy. Má modré oči, vlasy má plavé a nosí je vyholené. Vousy má světle hnědé barvy, nosí bradku a knír," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. V pátrání je od 5. 11. 2014.

V době odchodu měl na sobě hnědé triko, černou látkovou bundu do pasu, zelené kalhoty s kapsami a botasky šedo-černé barvy.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném. Jakékoliv informace k jeho pobytu, pohybu či výskytu mohou občané sdělit na SKPV OOK Přerov, v pracovní dobu od 07:00 hod do 15:00 hod na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158.

Právě jsme obdrželi do redakčního e-mailu informaci z Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, že byl muž dnes odpoledne nalezen, živý a zdráv. (red)

Poslat nový komentář